Castanyada 2019

DESCRIPTION

UNA CASTANYADA DE POR…AL CICLE SUPERIOR!

Quan arriba la tardor, i el temps del fred comença a dibuixar-se a l’horitzó, retornen les festes a la vora del foc. En el nostre calendari, la CASTANYADA és una de les festes tradicionals que es celebra en aquesta època de l’any combinada amb el “HALLOWEEN” que tant s’ha arrelat a la nostra cultura.

És per això que, a la nostra escola, hem celebrat el “CASTAWEEN“, una festa amb la barreja de la Castanyada i el Halloween.

Al llarg d’aquest dies, els alumnes de Cicle Superior hem realitzat un seguit de treballs relacionats amb aquestes tradicions:

– Els nens i nenes de 5è d’EP hem realitzat uns puzzles amb imatges de la Castanyada i, posteriorment, hem elaborat un mural amb els “puzzles” replet de fulles de la tardor que hem recollit del pati de l’escola.

– La classe de 6è d’EP hem treballat els relats de por. S’ han esforçat  tant que molts resulten terrorífics!  També a l’àrea d’anglès s’han acostat a la festa de Halloween tot fent unes fotos ben artístiques.

       

A la tarda del dijous 31 d’octubre hem acabat de gaudir de la festa amb un berenar on cada alumne/a ha aportat quelcom per a compartir amb la resta de companys/es de la seva classe. Tot i el mal temps que se’ns ha girat, ens ho hem passat molt bé.