TITLE

DESCRIPTION

TALLER DE RESPONSABILITAT ANIMAL

Els alumnes de 3r hem fet un taller de Responsabilitat Animal, hem après moltes coses sobre el que comporta tenir una mascota, a més hem tingut  la companyia d’un cadell (la Dolly), que ve de la protectora d’animals ADACC de Cornellà , on la Clara és voluntària. La Clara ens ha explicat com funciona aquesta associació on recullen animals abandonats, els porten al veterinari i els hi busquen la millor famí­lia per ells.

Amb la Dolly hem vist que tenir un gos no és com tenir una joguina o un peluix i que comporta tenir unes obligacions. A més, significa tenir més despeses perquè ha d’anar al veterinari, se li ha de donar menjar i beure, necessita una corretja i un arnès, ha d’estar identificada amb un xip, ha d’estar vacunada, se l’ha de banyar i pentinar, ha de sortir a passejar mí­nim 3 vegades al dia…

També hem vist que els gossos no només ens fan companyia, sinó que també ens ajuden, com els gossos policia, els gossos de teràpia..

Per tant hem vist que cal ser més conscients de la responsabilitat que és tenir un animal perquè hi ha molts gossos abandonats i a causa d’això han hagut de crear-se associacions i protectores d’animals per tal de vetllar pel seu benestar.

 

 

FullSizeRender_3FullSizeRenderFullSizeRender_5FullSizeRender_2FullSizeRender_7FullSizeRender_6FullSizeRender_4FullSizeRender_1FullSizeRender_1FullSizeRender_10FullSizeRender_8FullSizeRender_13FullSizeRender_14FullSizeRender_12FullSizeRender_11