TALLER DE RESPONSABILITAT ANIMAL

Els alumnes de 3r hem fet un taller de Responsabilitat Animal, hem après moltes coses sobre el que comporta tenir una mascota, a més hem tingut la companyia del Thor.

La Clara col·labora amb la protectora d’animals ADACC de Cornellà i ens ha explicat com funciona aquesta associació on recullen animals abandonats, els porten al veterinari i els hi busquen la millor famí­lia per ells.

Amb el Thor hem vist que tenir un gos no és com tenir una joguina o un peluix i que comporta tenir unes obligacions. A més, significa tenir més despeses perquè ha d’anar al veterinari, se li ha de donar menjar i beure, necessita una corretja i un arnès, ha d’estar identificat amb un xip, ha d’estar vacunat, se l’ha de banyar i pentinar, ha de sortir a passejar mí­nim 3 vegades al dia…

Hem vist que cal ser més conscients de la responsabilitat que és tenir un animal perquè hi ha molts gossos abandonats i a causa d’això han hagut de crear-se associacions i protectores d’animals per tal de vetllar pel seu benestar.

 

Andrea Moruno