El passat dimarts dia 29 vam visitar el Mercat del Peix de Mercabarna, a Barcelona.

Vam passar un dia força atrafegat ja que vam aprendre moltes coses noves i vam poder arribar a la conclusió que per créixer forts i sans necessitem menjar més peix!

Allà ens van explicar des de les maneres que tenen els peixos de camuflar-se al mar per no ser menjats, maneres de pescar tot el peix que mengem, quin recorregut fa el peix des que és pescat, passant per la seva venda a la llotja i a Mercabarna fins al nostre plat; vam descobrir quants quilos de congres pesàvem tota la classe junts, com dissenyar una dieta equilibrada per la nostra salut, i un llarg etcètera.

_mg_7038          _mg_7158

 

_mg_7177

La part més pràctica va arribar a l’hora de dinar ja que vam gaudir d’un equilibrat menú a base de peix pescat aquell mateix dia! Ens vam llepar els dits, era boníssim tot!!

_mg_7223

Al acabar de dinar vam dur a terme un taller de “toca toca” on vam veure de ben a prop i vam poder tocar totes aquelles espècies de peix que ens havien parlat les monitores, així com descobrir de ben a prop i amb els nostres propis ulls i mans totes aquelles característiques que ens semblaven tant curioses quan ens ho explicaven.

_mg_7232            _mg_7257

De ben segur que a partir d’ara menjarem més peix a casa!!

Aquí trobareu totes les fotos, esperem que les gaudiu!