#PLATJANETA

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER PARTICIPAR EN LA CAMINADA SOLIDARIA!!!!!!!!!

El passat 25 de maig els nens i nenes de 3er ESO van organitzar la I CAMINADA SOLIDARIA per recaptar diners per donar al CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins).

La jornada va començar a l’escola amb la recollida dels “Welcome packs” i sortida de totes les famílies, col·laboradors/es i organitzadors/es cap a la platja.

Una vegada allà els nens i nenes de 3er d’ESO van organitzar els grups per començar l’activitat de recollida de residus.

       

Quina sorpresa tot el que vam recollir en una platja aparentment tant neta!!!!!!!! Bastonets de les orelles, burilles, taps, troços de plàstic…

Els/les alumnes de 3er d’ESO van explicar la procedència d’aquets residus i la importància de reciclar, reutilitzar i reduir. Ens van fer partíceps del treball que han realitzat al llarg d’aquest projecte de divulgació i sensibilització.

          

El berenar va córrer a càrrec del “Chiringuito” ANANDA així com el reportatge fotogràfic que va fer una exalumna de l’escola, la Natalia (fotografies que en breu us farem arribar).

Vam finalitzar la jornada amb el sorteig de diferents premis per gentilesa de l’escola Sant Ferran i dels organitzadors/es.

Gràcies a tots i totes per col·laborar amb aquest projecte amb tantes ganes i il·lusió. Vam recaptar: 750 euros que aniran íntegres al CRAM.