INICI DE CURS 2018/2019

Benvolgudes famílies,

El proper dimecres 12 de setembre iniciem el curs. Tornem amb moltes ganes de retrobar-nos amb tots els companys i companyes i de conèixer als nens i nenes que comencen aquest curs a la nostra escola.

S’acosta l’inici de les classes i amb elles la il·lusió de compartir les moltes coses que hem preparat per aquest curs i acompanyar als nens i nenes en la descoberta de coneixements, experiències i emocions que els/les ajudin a créixer i ser cada dia més autònoms/es.

Seguim desplegant un projecte pedagògic que camina cap a l’èxit educatiu de tot l’alumnat incorporant nous recursos que permetin a cada nen i nena desplegar totes les seves capacitats. Iniciem el programa #aquiproubullying amb l’objectiu de prevenir l’assetjament entre iguals i estrenem un nou sistema de comunicació amb les famílies.

A la web podeu trobar el calendari escolar 2018/2019 i l’horari de les activitats extraescolars.

En iniciar el curs s’informarà de les dates de reunió d’inici de curs de cada classe.

Recordar-vos que el dijous 6 i divendres 7 de setembre de 9’00 a 13’30 i de 15’30 a 19’00 l’escola estarà oberta per fer la compra de llibres.

L’inci de les classes per tot l’alumnat de l’escola el DIMECRES 12 DE SETEMBRE serà a les 9’00 h. 

Aquells nens i nenes que necessitin el servei d’acollida el dimecres 12 de setembre la Laura hi serà a les 8’00 h. (entrada per la porta de la torre).

Els nens i nenes de P3 tenen horari d’adaptació, el dimecres 12 de setembre l’hora d’entrada ha estat informada a cada família.

Us desitgem una bona entrada de curs,

L’equip docent i no docent de l’escola.