LA NOSTRA ESCOLA

Som un centre Concertat pel Departament de la Generalitat que imparteix Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

 

L’ escola va ser fundada l’any 1970 i des d’aleshores, sempre s’ha caracteritzat per ser un espai proper i familiar, amb un objectiu clar d’educar en un ambient agradable, respectuós i proper a l’alumnat i les seves famílies.

 

L’escola Sant Ferran és una escola d’una sola línia, fet que ens permet establir vincles amb el nostre alumnat i les famílies, i a més, ens permet garantir un ensenyament personalitzat, ric en valors i sempre atent a les emocions de l’alumne.

 

La comunitat educativa de l ‘escola Sant Ferran té com a prioritari vetllar pel desenvolupament físic, personal, intel·lectual i acadèmic del nostre alumnat. La nostra fita es formar persones competents, compromeses amb la societat i l’entorn, que valorin, respectin i mostrin seguretat i fermesa, que desenvolupin un pensament autònom i crític.

 

Per tot això, el nostre professorat sent l’educació com a vocació i, no dubta, en preparar-se i introduir a les aules metodologies educatives motivadores, que reforcin l’ autoestima i autonomia personal del nostre alumnat.