TITLE

DESCRIPTION

El rei Carnestoltes i la Vella Quaresma

Ja ha passat un any i el rei Carnestoltes ha tornat a ser amb tots nosaltres. L’avorriment s’ha acabat i la diversió ha arribat però aquest any ha estat diferent i, de ben segur, que ho han notat tots els alumnes. Entre tots hem construit un bon Carnaval al voltant del tema de “LES ETAPES DE LA VIDA” començant pels més petits, fent de persones de la tercera edat, i acabant amb els més grans de l’escola representant els primers anys de la vida de les persones.

Al llarg de la setmana prèvia a la Festa de Carnestoltes, tot l’alumnat de primària, des de 1r fins a 6è ha estat treballant a través de diversos tallers en base al tema de les etapes de la vida.

DSCN4981DSCN4977

DSCN4980DSCN4976

Han fet tallers de teatre, música, laboratori, anglès, cuina i llengua. Per altra banda, pels matins, cada grup-classe ha estat

elaborant la seva disfressa per al dia de la festa. En el cas dels alumnes de Cicle Superior, han elaborat unes “bates escolars” amb franges verdes, els de 5è d’EP, i taronges, els de 6è d’EP

representant l’etapa de la infància.

Finalment, el dia de la Festa del Carnestoltes, pel matí, els alumnes han vingut disfressats,DSCN4961DSCN4962

de forma voluntària, amb una disfressa lliure.

    També hem celebrat el tradicional “enterrament de la sardina”.

20170301_165717    20170301_165857

I ara que Rei Carnestoltes ens has deixat, esperem que l’any vinent ens tornis a visitar. T’estarem esperant amb els braços oberts i amb una altra disfressa preparada i la galta pintada!    Fins aviat!