EL COL·LEGI SANT FERRAN AMB LA MARATÓ DE TV3

 

Unknown-1

Benvolguts/des pares i mares,

Com ja sabeu, la MARATÓ DE TV3 és un projecte solidari, impulsat per la Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, que està enfocat a obtenir recursos econòmics per a la INVESTIGACIÓ CIENTÍFICA de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

Però la Marató de TV3 va més enllà de l’obtenció de fons econòmics. Té una important tasca de SENSIBILITZACIÓ de la població respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir- les i/o curar-les.

Per això, la 26 à edició de la Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre de 2017, es dedicarà a les:

LES MALALTIES INFECCIOSES

Amb l’objectiu de promoure valors solidaris envers els afectats, el COL.LEGI SANT FERRAN, s’ha volgut afegir aquesta iniciativa solidària per tal de sensibilitzar els alumnes de la importància que representa la participació en aquest tipus de campanyes.

L’alumnat d’ Infantil i Primària confeccionarà unes “Vacunes dolces” que es podran adquirir al preu de 2 euros. Tots els diners recaptats s’ingressaran a la Fundació de La Marató de TV3. Tanmateix els alumnes de l ‘ESO assistiran a les conferències dirigides per la Marató promovent després la divulgació a l’alumnat de la nostra escola i s’encarregaran de la venda de les vacunes dolces.

Les vacunes dolces es posaran a la venda el dilluns 4 i dimarts 5 de desembre en unes parades que s’instal·laran a les entrades de l’escola aprofitant la recollida a la tarda dels nens i nenes. També tindrem butlletes per la rifa de la SUPERVACUNA DOLÇA que sortejarem el dilluns 11 de desembre (publicarem la butlleta premiada i els diners recaptats a la web escola)

IMG_8134

LA INVESTIGACIÓ POT CANVIAR LA HISTÒRIA

Unknown

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb l’escola.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,
Professorat, alumnat i equip directiu