CATALUNYA EN MINIATURA

Torrelles de Llobregat (Barcelona)

CATALUNYA EN MINIATURA: ADRENALINA, EN PLENA NATURALESA!

Els alumnes de 5è i 6è d’EP hem anat a gaudir de les instal·lacions de Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat (Barcelona).

5è d’E.P.

Catalunya en Miniatura és un parc temàtic, declarat d’Interès Turístic Nacional, on hem trobat  l’exposició de maquetes a escala 1:25 de Catalunya que es va crear per donar a conèixer a tota la família els monuments i edificis més representatius de les terres catalanes.

6è d’E.P

A més també hem pogut gaudir d’un magnífic circuit d’aventura amb un seguit d’activitats de diferent nivell de dificultat, per realitzar de manera autònoma i sota la supervisió de monitors especialitzats.

També hem visitat les instal·lacions del taller on s’han realitzat les diferents maquetes que hi ha exposades així com també ens han ensenyat el seu procés de fabricació o restauració de les mateixes.

Els objectius proposats en aquesta sortida són:

  • Conèixer els monuments i edificis més significatius de Catalunya.
  • Fomentar el treball en equip, la confiança i l’autoestima.
  • Respectar la natura tenint cura dels arbres i l’entorn natural.
  • Experimentar la sensació de redescobrir el bosc d’una manera diferent amb tirolines, cordes i d’altres tècniques.

L’itinerari de la sortida ha estat el següent:

  • Hem arribat a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura i hem esmorzat per tal d’agafar energia i fer les diverses activitats.
  • En acabar d’esmorzar hem iniciat l’activitat de la visita a l’EXPOSICIÓ DE MAQUETES per a conèixer els monuments i edificis més significatius de l’arquitectura catalana. Aquesta visita ha tingut una durada d’ una hora i mitja aproximadament. Durant el passeig a l’aire lliure, hem visitat les obres més destacades del romànic i del gòtic així com també l’obra del genial arquitecte modernista Antoni Gaudí.
  • A continuació, i equipats amb el material necessari, hem entrat a la zona del BOSC ANIMAT on hem gaudit d’un impressionant CIRCUIT D’AVENTURA.
  • En finalitzar el circuit d’aventura en hem dirigit a la zona de pícnic per dinar, poder reposar forces i, ben dinat, se’ns ha deixat una estona d’esbarjo.
  • Per acabar la visita….“VIATGERS, AL TREN!” Hem pujat al trenet i hem fet un recorregut d’uns 10 minuts que es ha mostrat una visió panoràmica de tot el circuit de maquetes. Finalment, hem tornat cap a l’escola.

UN PARC TEMÀTIC PER A PASSAR UN DIA DIFERENT I ORIGINAL!